Wil jij ook naar Ghana?

Zin in een uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Stage of vrijwilligerswerk in Ghana: Nurses on Tour regelt het!

Wil je werken of stagelopen in een Ghanees ziekenhuis of in één van de gezondheidsklinieken van Bolgatanga dan kan dat bij Nurses on Tour. Voor verpleegkundige, verloskundige, verzorgende en andere gezondheidszorgprofessionals hebben wij mogelijkheden. 

Stichting Nurses on Tour is sinds 2007 actief in het noorden van Ghana. Daar reizen we af naar afgelegen dorpen om gezondheidsvoorlichting te geven over malaria en andere gezondheid gerelateerde onderwerpen en delen we in bepaalde perioden geimpregneerde muskietennetten uit.

Kies nu voor een onvergetelijke stage- of vrijwilligersplaats in het gastvrije Ghana waarbij je enorm veel kunt leren van de lokale cultuur door te wonen in traditionele gastgezinnen. Het is een ervaring voor het leven, een kans die je niet zou mogen missen!

Klik hier voor meer informatie

 
Ghanese vrouw en kind met geïmpregneerd muskietennet

Doneer een bijdrage

Als u de projecten van Nurses on Tour wil steunen, kunt u dit al met een klein bedrag doen. Met vijf euro zijn wij in staat om een geïmpregneerde klamboe te brengen bij vrouwen en kinderen woonachtig in de afgelegen dorpen in het noorden van Ghana.

Steun ons in de strijd tegen malaria en stort uw bijdrage op 
NL12ABNA0503877611 t.n.v. Nurses on Tour Middelburg.

Stop malaria, save a child!

Gegevens:
Stichting Nurses on Tour
Prins Johan Frisostraat 7
4332 VB Middelburg

Telefoon: 06 15 40 00 06 (secretaris Lisette Pleijte)
Internet: www.nursesontour.nl / www.nursesontour.com 
Mail: info@nursesontour.nl

KvK: 20136814 te Middelburg