Wil jij ook naar Ghana?

Zin in een uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Stage of vrijwilligerswerk in Ghana: Nurses on Tour regelt het!

Wil je werken of stagelopen in een Ghanees ziekenhuis of in één van de gezondheidsklinieken van Bolgatanga dan kan dat bij Nurses on Tour. Voor verpleegkundige, verloskundige, verzorgende en andere gezondheidszorgprofessionals hebben wij mogelijkheden. 

Stichting Nurses on Tour is sinds 2007 actief in het noorden van Ghana. Daar reizen we af naar afgelegen dorpen om gezondheidsvoorlichting te geven over malaria en andere gezondheid gerelateerde onderwerpen en delen we in bepaalde perioden geimpregneerde muskietennetten uit.

Kies nu voor een onvergetelijke stage- of vrijwilligersplaats in het gastvrije Ghana waarbij je enorm veel kunt leren van de lokale cultuur door te wonen in traditionele gastgezinnen. Het is een ervaring voor het leven, een kans die je niet zou mogen missen!

Klik hier voor meer informatie

 

Ghanese producten te koop!

Sinds enige tijd verkoopt Nurses on Tour ook producten uit Ghana! Na onze verschillende reizen en de spullen die we mee terug brachten, vroegen mensen of we deze spullen ook verkochten. We deden dit af en toe via onze stand, maar de laatste keren toen we uit Ghana terug kwamen hebben we een heleboel spullen ingekocht voor de verkoop. Dus vanaf nu kunt u ook bepaalde producten via de website kopen!

De producten zijn gekocht als investering van Nurses on Tour. Lokale mensen in Bolgatanga maken deze producten. Nurses on Tour heeft ze tegen een lage prijs ingekocht, om alle winst weer te kunnen investeren in de projecten van Nurses on Tour.

 
Productenoverzicht

Hieronder ziet u een overzicht van de producten. Wanneer u iets wilt kopen, vul dan het contactformulier in, vermeld om welk product het gaat en uw adres. Daarna krijgt u een mail met uitleg over de wijze van betaling en wordt het product zo snel mogelijk naar u toegezonden. 

De prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

 

Ghanese tas met klep en ritsvak    €15,00

Ghanese tas   € 15,-
met klep en ritsvak 

 

Rieten manden   €10,-
in verschillende kleurencombinaties 

 

Deurmat   €10,-
gemaakt van gerecyclede stoffen

 

Mand  €25

Handgemaakt van riet en recyclebare stoffen en plastic