Wil jij ook naar Ghana?

Zin in een uitdaging? Reageer dan op deze vacature!

Stage of vrijwilligerswerk in Ghana: Nurses on Tour regelt het!

Wil je werken of stagelopen in een Ghanees ziekenhuis of in één van de gezondheidsklinieken van Bolgatanga dan kan dat bij Nurses on Tour. Voor verpleegkundige, verloskundige, verzorgende en andere gezondheidszorgprofessionals hebben wij mogelijkheden. 

Stichting Nurses on Tour is sinds 2007 actief in het noorden van Ghana. Daar reizen we af naar afgelegen dorpen om gezondheidsvoorlichting te geven over malaria en andere gezondheid gerelateerde onderwerpen en delen we in bepaalde perioden geimpregneerde muskietennetten uit.

Kies nu voor een onvergetelijke stage- of vrijwilligersplaats in het gastvrije Ghana waarbij je enorm veel kunt leren van de lokale cultuur door te wonen in traditionele gastgezinnen. Het is een ervaring voor het leven, een kans die je niet zou mogen missen!

Klik hier voor meer informatie

 

Vrijwilligerswerk in Ghana

Zelf ervaren hoe het is om in de Ghanese Gezondheidszorg te werken als vrijwilliger of als stagiair? Dat kan nu! 

Nurses on Tour biedt stage- en vrijwilligersplaatsen aan voor verpleegkundigen, verloskundigen, verzorgenden en artsen. In het noorden van Ghana kun je werken in de kleinere gezondheidsklinieken, privé ziekenhuizen of in het regionale ziekenhuis van Bolgatanga. Als er projecten van Nurses on Tour plaatsvinden in de meest afgelegen dorpen van Ghana kun je je hierbij aansluiten. 

In samenwerking met stichting Ontmoet Afrika (www.ontmoetafrika.nl) is het mogelijk om naar het noorden van Ghana af te reizen om daar aan de slag te gaan. Nurses on Tour in Ghana begeleid je tijdens het verblijf. Om deze ervaring nog specialer te maken woon je in een traditioneel Ghanees gastgezin en ervaar je de warmte en gastvrijheid van Ghana.    

Ook de uitdaging aangaan in Ghana? Wacht dan niet en neem contact op via info@nursesontour.nl!

 

   

Vrijwilligerswerk in Nederland

Om de vrouwen en kinderen in Ghana te voorzien van klamboe's, moet er in Nederland ook veel werk verricht worden. Ons bestuur bestaat uit drie  vepleegkundigen. Samen verzetten we veel werk. We werken in Nederland aan de naamsbekendheid van Nurses on Tour en halen door middel van het organiseren van verschillende sponsorwervende activiteiten geld op om de klamboe's in Ghana te kunnen kopen.

Maar we kunnen altijd extra handen en ideeën gebruiken! Alle hulp, op wat voor manier dan ook, is welkom. Dus heeft u een leuk voorstel, of wilt u ons gewoon graag helpen met onze werkzaamheden hier in Nederland neem dan snel contact op via info@nursesontour.nl